مقالات

معرفی گوگل سارگو (Sargo)

گوشی گوگل سارگو

گوشی گوگل سارگو (Sargo) یکی از گوشی‌های پرچمدار شرکت آمریکایی است که در سال ۲۰۱۹ از آن رونمایی شد. انتقادهای فراوانی بر این گوشی در آن زمان‌ها وارد شد، حتی عده‌ای معتقد بودند که این گوشی با اختلاف، در حد یک گوشی میان رده قرار دارد. گوگل، امروزه به عنوان یک کمپانی تولید کننده گوشی شناخته شده است اما برای رسیدن به این جایگاه (که هنوز هم جای پیشرفت دارد) باید راه زیادی طی کند. در این مقاله از سری مقالات سارگوتاپ قصد داریم تا شما را با گوگل سارگو آشنا کنیم. آشنایی با برندهای مختلف گوشی و ویژگی‌های آنها به شما در خرید لوازم جانبی موبایل کمک بسیاری خواهد کرد.

تاریخچه گوشی‌های گوگل

گوشی‌های شرکت گوگل در ابتدا توسط شرکت‌های دیگری همچون هواوی و ال جی به صورت مشارکتی ساخته می‌شد. یعنی بخش سخت افزاری گوشی‌ها توسط شرکت‌های دیگر ساخته می‌شد و گوگل تنها بخش نرم‌افزاری و پردازنده آن را تولید می‌کرد. گوگل برای اینکه خود به صورت مستقل و بی‌نیاز از شرکایش قادر به عرضه محصولات خود باشد، راه دشواری در پیش داشت. چون در ذهن مردم، گوگل یک کمپانی نرم‌افزاری بود و ورود آن به عرصه سخت‌افزاری یک ریسک محسوب می‌شد. همچنین رقابت با برندهایی که سال‌ها برای مردم آشنا بود، نیاز به صرف زمان و تلاش مضاعف داشت. با تمام این‌ها گوگل در سال ۲۰۱۶ اولین گوشی هوشمند اندرویدی خود از سری گوشی‌های پیکسل را روانه بازار کرد و اینگونه آغازگر برند خود شد.

بررسی ویژگی‌های گوشی گوگل سارگو

در سال ۲۰۱۹ سر و صدای زیادی مبنی بر عرضه گوشی پرچمدار از سری گوشی‌های پیکسل که قرار بود به زودی در نمایشگاه mwc ۲۰۱۹ رونمایی شود، ایجاد شد. در آن زمان عده‌ای بر این باور بودند که این گوشی جدید می‌تواند نسخه اقتصادی پیکسل ۳ (Google  Pixel 3a XL) باشد. عده‌ای دیگر بیان می‌کردند که این گوشی با توجه به ویژگی‌های لو رفته باید پیکسل ۴ (pixel4) با کد سارگو (Sargp) باشد.

این گوشی با اندروید ۱۰ که بالاترین نسخه اندرویدی آن زمان بود، وارد بازار شد که البته عنوان می‌کردند، قابلیت ارتقا تا اندروید ۱۳ را خواهد داشت. اگرچه طبق ادعای بنچمارک قرار بود با یک گوشی پرچمدار گوگل روبرو شویم اما قابلیت‌های گوشی مورد نظر، خلاف این را نشان می‌داد. در ادامه به بررسی نقاط قوت و ضعف گوگل سارگو می‌پردازیم.

نقاط قوت گوشی گوگل sargo

  • یکی از ویژگی‌های برجسته گوگل سارگو چیپست قابل قبول آن بود، البته از کمپانی گوگل که بزرگترین صنعت نرم‌افزاری را دارد، انتظاری غیر از این نمی‌رفت که گوشی‌هایش دارای پردازنده‌ای قوی باشند.
  • از اندروید ۱۰ گوشی گوگل سارگو که جدیدترین نسخه اندرویدی سال ۲۰۱۹ بود بگذریم، باید به دوربین با کیفیت بالای آن اشاره کنیم. لنز ثانویه تله‌فوتو، عملکرد و کیفیت دوربین را نسبت به سری‌های قبل بهبود بخشیده بود که لذت عکاسی زیبا با رنگ‌های طبیعی را برای کاربران فراهم می‌کرد.
  • از دیگر ویژگی‌های برجسته و مثبت گوگل سارگو نرخ رفرش ۹۰ هرتزی آن بود که از نظر نمایشی، کاربری راحت‌تر و سریع‌تری را ایجاد می‌کرد که بسیار کاربر پسند بود.

نقاط ضعف گوگل سارگو

  • نمی‌دانیم چرا گوگل باتری گوشی جدید خود یعنی را حتی نسبت به سری‌های قبل کوچک‌تر و با ظرفیت کمتری انتخاب کرده بود. این بزرگترین موردی بود که توسط کاربران مورد انتقاد قرار گرفت، چون هیچ‌کس دوست ندارد یک گوشی با نام پرچمدار خریداری نماید اما در حین کار به سرعت با آلارم کاهش باتری مواجه شود.
  • مشکل بعدی که باعث شده بود گوشی‌گوگل سارگو آن‌چنان که انتظار می‌رفت، مورد توجه قرار نگیرد، قیمت بالای آن‌ بود. البته کمپانی گوگل، همیشه گوشی‌های خود را با قیمت بالاتری نسبت به برندهای مشابهی که در بازار وجود دارد، عرضه می‌کند. اگرچه گیک بنچ، طبق عملکرد پردازنده سیستم عامل گوشی گوگل سارگو، آن را پرچمدار معرفی کرده بود اما قیمت در کنار ویژگی‌های مثبت از نظر مردم صرفه اقتصادی نداشت.
  • گوگلی که سال‌ها در عرصه نرم‌افزاری موفق بود، برای رسیدن به رقبای خود در تولید گوشی، همچنان یک قدم عقب‌تر بود. دلیل این امر ظاهر گوشی سارگو است که با ناچ بزرگش، چندان خوشایند کاربران واقع نشد. گوگل در پیکسل‌های قبل نیز از ناچ بزرگ استفاده کرده بود که حتی از دید کاربران به تمسخر وان حمام لقب گرفته بود.
  • گوگل بیان کرد که برای تعبیه دوربین سلفی و تابنده مادون قرمز این ناچ را انتخاب کرده اما زیبایی را فدای کیفیت سیستم تشخیص چهره کردن در آن سال‌ها چندان لازم نبود.
  • از دیگر نقاط ضعف که تعجب همگان را برانگیخت، رم بسیار پایین در حدود ۲ گیگ گوگل سارکو بود.

نتیجه گیری

گوشی گوگل سارگو‌ در سال ۲۰۱۹ از طریق کمپانی گوگل به بازار عرضه شد. ویژگی‌های مثبت این گوشی، پردازنده و دوربین با کیفیت و قابل قبول آن بود. نقاط ضعفی مثل قیمت بالا، ظاهر ناخوشایند و رم پایین باعث شد تا خیلی مورد استقبال کاربران قرار نگیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *